Ondulator Automat LCD

RUCHA-LCD-N

New product

Specificatii:
Display LCD pentru temperature
Sistem de incalzire rapid
Buton on/off cu indicator luminous
Indicator pentru temperatura optima
Cablu profesional 2.5 m
Temperatura: 140°C - 230°C

More details

360,00 lei

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Primul ondulator profesional automat din lume!

Este o metoda revolutionara de a crea bucle - un produs care creeaza in mod automat o bucla dupa alta. Consistent. Versatil. Usor.

In interiorul acestui ondulator se afla un motor profesional, care ofera un control exact pentru toate tipurile de bucle. Camera pentru bucle din nano titan - in care parul este tras cu blandete si incalzit - ofera o stralucire de matase buclelor definite.

Ondulatorul automat cu LCD va ofera posibilitatea de a controla temperatura, timpul si directia buclelor, oferindu-va flexibilitatea de a crea onduleuri usoare, bucle mai stranse sau mai libere, si multe altele.

Va anunta chiar si cand e timpul sa eliberati suvita de par, asadar rezultatele sunt foarte simplu de obtinut.

Incalzirea instanta, de pana la 230°C, creeaza bucla dupa bucla cu rezultate impecabile.

Setari de timp:

- 8 secunde - 3 beep-uri pentru bucle naturale, largi

- 10 secunde - 4 beep-uri pentru bucle matasoase si elastic

- 12 secunde - 5 beep-uri pentru bucle matasoase si bine definite

- 15 secunde - 6 beep-uri pentru bucle definite, stranse

Setari pentru temperatura:

- 140° C pentru par fin sau vopsit

- 190° C pentru par fin sau vopsit

- 210° C pentru par normal

- 230° C pentru par cu fir gros sau cret

Cu acest ondulator automat profesional economisiti timp si energie! Comandati-l chiar acum si bucurati-va de coafuri sofisticate in fiecare zi!

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ondulator Automat LCD

Ondulator Automat LCD

Specificatii:
Display LCD pentru temperature
Sistem de incalzire rapid
Buton on/off cu indicator luminous
Indicator pentru temperatura optima
Cablu profesional 2.5 m
Temperatura: 140°C - 230°C

Produse vizualizate