Ondulator Auto PERFECT CURL

AUTO-PC-N

New product

Specificatii:
Camera de ceramica pentru par
Control al direcţiei buclei pentru un rezultat uniform şi flexibil
Control al incalzirii
Consum redus de energie
Cablu profesional cu rotire
Lungimea cablului : 2.50 m
Temperatura: 190°C-230°C</p

More details

360,00 lei

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Sa obtii bucle perfect ondulate care sa reziste pe toata durata zilei este acum mult mai simplu cu ondulatorul automat Perfect Curl! Modelarea parului nu a fost niciodata mai usoara!

Cu ondulatorul automat Perfect Curl economisiti timp si energie!

Parul se retrage automat in camera, iar buclele se formeaza in cateva secunde. Ondulatorul trimite o alerta sonora cand bucla trebuie eliberata, dupa care puteti trece la urmatoarea bucla.

Ondulatorul automat Perfect Curl va permite selectarea a trei directii de ondulare, permitandu-va astfel obtinerea buclelor pe ambele parti ale capului in directia dorita.

Produsul permite ondularea parului fara a-l degrada.

Tehnologia speciala creste performanta motorului, reducand vibratiile (este foarte silentios) si prelungind durata de viata a ondulatorului (pana la 10.000 de ore).

Setari de timp:
- 8 secunde
- 10 secunde
- 12 secunde

Setari pentru temperatura:
I – 190° C
II – 210° C
III – 230° C

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ondulator Auto PERFECT CURL

Ondulator Auto PERFECT CURL

Specificatii:
Camera de ceramica pentru par
Control al direcţiei buclei pentru un rezultat uniform şi flexibil
Control al incalzirii
Consum redus de energie
Cablu profesional cu rotire
Lungimea cablului : 2.50 m
Temperatura: 190°C-230°C</p

Produse vizualizate