Ondulator Automat 2in1

RM69-V30

New product

Specificatii:

Voltaj: 220-240V;
Prevazut cu motor automat pentru ondulare, cu cilindru ce se incalzeste rotativ;
Cilindru din portelan ceramic;
Temperatura reglabila 180-210°C cu afisaj LCD;
Cablu flexibil, de 2,5 metri, cu rotire la 360° (nu se incurca);
Functie automata de oprire;
Incalzire expresa, in doar 30 de secunde;
Garantie 12 luni.

More details

360,00 lei

Manevrarea si ambalarea se va face in conditii de igiena maxima cu echipamentele de protectie recomandate. Happy shopping!

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Aparat Profesional de par 2 in 1 pentru Ondulat/ Indreptat este prevazut cu rotire 360 de grade automata.

Faptul ca se roteste automat este ultima inovatie in domeniul ondulatoarelor profesionale, facand mult mai usoara realizarea unor bucle perfecte.

In acelasi timp, puteti folosi dispozitivul ca si placa pentru indreptat parul, sau pentru obtinerea buclelor de par manual.

Rotirea automata va ajuta sa va aranjati parul mult mai usor si fara efort.

Cand apasati butonul “L” directia buclei se va face la stanga.

Cand apasati butonul “R” directia buclei sa va face la dreapta.

Cu aparatul de coafat automat, 2 in 1 (ondulat/indreptat), economisiti timp si energie! Daca sunteti mereu pe fuga sau nu aveti rabdare sa va aranjati parul, acest aparat de coafat profesional este perfect pentru dvs.

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ondulator Automat 2in1

Ondulator Automat 2in1

Specificatii:

Voltaj: 220-240V;
Prevazut cu motor automat pentru ondulare, cu cilindru ce se incalzeste rotativ;
Cilindru din portelan ceramic;
Temperatura reglabila 180-210°C cu afisaj LCD;
Cablu flexibil, de 2,5 metri, cu rotire la 360° (nu se incurca);
Functie automata de oprire;
Incalzire expresa, in doar 30 de secunde;
Garantie 12 luni.

Produse vizualizate