Peruca JASMINA Saten Deschis Cu Suvite

RM9658-12TT26

New product

Cod Culoare: 12TT26
Tip Par: Fibra Sintetica
Textura Par: Monofilament Partial
Tip Baza: Clasica
Termorezistent: Nu
Vopsire: Nu
Marime: Universala - Reglabila

More details

219,00 lei

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Peruca JASMINA, nuanta Saten Deschis Cu Suvite, este o peruca de tip Monofilament Partial, din Fibra Sintetica. Peruca JASMINA arata si se simte ca parul natural.

Este pre-coafata si gata de purtare.

Partea de calota a perucii este realizata cu monofilament (imita perfect cresterea naturala a parului), iar spatele si lateralele sunt realizate din trese deschise pentru o foarte buna circulare a aerului, permitand scalpului sa respire.

Instructiuni de intretinere Peruca JASMINA:

  • Spala peruca cu apa rece/calduta si cu produse speciale pentru peruci sintetice;
  • Lasa peruca sa se usuce natural pe stativ sau cap de manechin.Aceasta isi va relua forma initiala. Nu folosi surse de caldura ( foehn, placa de par, ondulator);
  • Utilizeaza o perie speciala pentru a evita electrizarea acesteia;
  • Pastreaza peruca pe stativ cat timp nu o purtati.

Fiecare peruca comandata trece mai intai de controlul calitatii. Astfel, ne luam angajamentul ca produsele noastre sa se ridice la asteptarile tale.

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Peruca JASMINA Saten Deschis Cu Suvite

Peruca JASMINA Saten Deschis Cu Suvite

Cod Culoare: 12TT26
Tip Par: Fibra Sintetica
Textura Par: Monofilament Partial
Tip Baza: Clasica
Termorezistent: Nu
Vopsire: Nu
Marime: Universala - Reglabila

Produse vizualizate