Categorii

Peruca este in unele cazuri o necesitate, alteori un moft. Fie ca va inlocui podoaba capilara sau va fi calea de a schimba look-ul, orice femeie se va gandi in principal la o alegere calitativa. Cum pot acestea sa fie sigure ca au ales in consecinta dorintelor si nevoilor lor? Va invitam in randurile ce urmeaza sa descoperiti care sunt aspectele de urmari in alegerea unei peruci.

Flavia de la Neata a ales extensiile de par Belher

Scris de
Recent, o vedeta autohtona a trecut pragul magazinului nostru din Baneasa Shopping City. Este vorba despre Flavia de la emisiunea „Neata”, care a venit in magazinul nostru cu intentia de a obtine un par mai lung si mai bogat.
Ofera-ti ocazia sa stralucesti, sa radiezi pur si simplu, mai ales acum, in perioada urmatoare, cand va urma sezonul reducerilor consistente. Orice femeie isi doreste un par cat mai bogat, mai lung si mai sanatos, insa din nefericire nu toate am fost inzestrate de mama natura cu podoaba capilara pe care ne-am fi dorit-o.
Pentru ca ne dorim sa iti oferim de fiecare data look-ul dorit, coafura perfecta pentru ocazia sau evenimentul la care urmeaza sa participi, iti punem la dispozitie produse profesionale si specialisti in hairstyling care te pot ajuta in acest sens. Nu ai nici un motiv de ingrijorare, vei fi pe maini bune si vei observa, la fel ca si toate celelalte cliente ce ne-au trecut pragul magazinului, ca rezultatele pe care ti le putem oferi iti vor depasi
Pana cand sa decizi aplicarea extensiilor de par treci printr-un lung sir de intrebari despre ce sa alegi. Trebuie sa precizam ca cel mai bine va sti hairstilistul ce ti se potriveste. In functie de tipul de par pe care il ai, in functie de nevoia de volum, lungime si asa mai departe specialistul poate sa iti confirme ce anume ai avea nevoie in materie de extensii.
Showing 1 to 5 of 51 (1 Pages)