Categorii

  

Ofera un card Cadou

  
Dacă anul 2020 ne-a luat prin surprindere și nu am avut ocazii să încercăm atat de multe look-uri noi, pe cat ne-am fi dorit, anul 2021 se anunță a fi unul al schimbărilor, al ideilor îndrăznețe și inspirate.

5 idei de cadouri perfecte pentru orice femeie

Scris de
A mai trecut un an, si ce mai an! Acum a venit momentul sa te rasfeti putin si sa faci ceva pentru tine si pentru parul tau! Pentru noi, femeiele, parul lung si bogat este un scop personal puternic. Este insa greu de atins, iar uneori ramane, poate, doar o dorinta. Asadar, am venit cu mai multe propuneri si idei, daca schimbarile de look fac parte din lista ta de cadouri!
Mult așteptata lună noiembrie, când magazinele aplică reduceri semnificative, a sosit, iar Black Friday, vine de data aceasta cu și mai multe surprize. Dorim să începem campania de reduceri (un eveniment destul de rar) și spre marea bucurie a clientelor noastre o sa aplicăm reduceri la o vastă gamă de produse (peruci, extensii, cozi, accesorii, aparate de coafat, etc.). Începând cu vineri, 13 noiembrie și până în data de 29 a aceleiași luni, mii
Parul si extensiile tale trebuie sa lucreze impreuna pentru a avea o imbinare perfecta a nuantelor si texturii. Când acestea două se combina perfect atunci extensiile devin insesizabile.
Extensiile clip-on Belher din fibra sintetica imita in proportie de 90% parul natural – deci nu te ingrijora ca isi poate da seama cineva ca le porti si la un pret foarte accesibil. Extensiile clip-on Belher nu afectează părul. Trebuie să știi că sistemul de prindere foloseste clipsuri ce se atașează cu mișcări simple. Recomandam să încerci extensiile mai întâi atașate de către un tehnician specialist, in Belher Beauty Bar, pentru a ști cum să le
Showing 1 to 5 of 84 (1 Pages)