Categorii

In editia de anul acesta a Festivalului de Film de la Venetia vedetele au defilat pe covorul rosu purtand nu doar tinute spectaculoase, ci si coafuri pe masura.
Pentru ca nunta reprezinta un eveniment unic din viata ta, ai nevoie sa arati splendid, divin. Vei fi in centrul atentiei pe tot parcursul evenimetului, asa ca impresia pe care o lasi invitatilor trebuie sa depaseasca asteptarile.
Conceptul de beauty bar a fost lansat pentru a se diferentia de un salon clasic. Aici ai parte de tratamente si servicii profesionale, de consiliere si totodata de posibilitatea de a reda parului tau un aspect sanatos si ingrijit. Intelegem ca iti doresti sa arati exceptional, asadar ai ajuns unde trebuie!
Luna mai a acestui an a marcat desfasurarea celebrului eveniment de film de la Cannes. Suntem mereu cu ochii pe vedete, mai ales cand astfel de evenimente de covor rosu sunt o sursa de inspiratie. Ca de fiecare data, nu doar tinutele au impresionat, ci si coafurile.

Coafuri la Premiile Oscar 2019

Scris de
Oscar 2019 - celebrul eveniment mult asteptat de intreaga lume cinematografica a fost in atentia publicului nu doar privind lista de castigatori, ci si de participanti. A 91-a editiei a acestui grandios eveniment nu putea trece neobservat mai ales la capitolul prezentare, stil, tinute.
Showing 1 to 5 of 70 (1 Pages)