Tresa Clip-On Premium Negru Intens

New product

• Cod Culoare: 1;
Extra Volum;
Par Drept;
Par Indian 100% Natural, Remy (Cuticula Intacta) ;
• Ratie: 95/5 (Cea mai buna de pe piata: firele de par au aproximativ aceeasi lungime);
• Grad: 5A (AAAAA);
• Latime: 28 cm (5 micro clipsuri);
• Se poate coafa, vopsi sau nuanta.

More details

390,00 lei

  • 55 cm

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Tresa Clip-On Premium este, cu siguranta, o metoda foarte simpla, sigura si practica de a adauga volum si lungime parului.
Se fixeaza cu ajutorul a 5 micro clipsuri chiar sub parul dumneavostra. Datorita densitatii de par pe care o contine aceasta tresa clip-on, va veti bucura de extra volum cu minim de efort.
Cuticulele firelor de par natural sunt pastrate intacte. Firele de par sunt orientate manual in aceeasi directie, pentru a se evita incurcarea/incalcirea extensiilor. Ratia parului este de 95/5 (cea mai mare ratie existenta pe piata extensiilor de par), ceea ce inseamna ca varfurile sunt de aproximativ aceeasi lungime. Astfel densitatea parului se pastreaza de la baza pana la varfuri, cu scopul de a elimina aspectul inestetic de par filat si subtiat.
Se poate coafa, vopsi sau nuanta.
Calitatea extensiilor de par este foarte inalta, astfel incat dupa spalare vor avea un aspect sanatos si matasos.

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tresa Clip-On Premium Negru Intens

Tresa Clip-On Premium Negru Intens

• Cod Culoare: 1;
Extra Volum;
Par Drept;
Par Indian 100% Natural, Remy (Cuticula Intacta) ;
• Ratie: 95/5 (Cea mai buna de pe piata: firele de par au aproximativ aceeasi lungime);
• Grad: 5A (AAAAA);
• Latime: 28 cm (5 micro clipsuri);
• Se poate coafa, vopsi sau nuanta.

Produse vizualizate