Ondulator Triplu MINI 15MM

E893

New product

Specificatii:
Diametru cilindri: 15 mm
Numar cilindri: 3
Incalzire rapida (30 secunde)
Lungime cablu: 1.83m
Buton On/OFF cu indicator luminos
Lungime ondulator: 22cm
Lungime placa: 9cm
Latime ondulator: 5cm
Voltaj universal
Consum: 25-35W
Ideal pentru voiaj
Garantie: 12 luni
Setari pentru temperatura: 210°C

More details

120,00 lei

Manevrarea si ambalarea se va face in conditii de igiena maxima cu echipamentele de protectie recomandate. Happy shopping!

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Creeaza-ti bucle in stilul anilor '60-'70, in valuri, folosind Ondulatorul Triplu Mini 15mm din ceramica cu ioni. Coafura in valuri este spectaculoasa si fermecatoare. Garantat, toate privirile vor fi indreptate catre tine.

Datorita tehnologiilor ionice si ceramice parul nu se mai electrizeaza, ramanand stralucitor si matasos.

Acest ondulator cu 3 cilindri are diferite setari de temperatura pentru diferitele tipuri de par. Un indicator luminos ON va anunta cand este gata pentru a fi folosit.

Ondulatoarele cu diametre de 13 -19 mm permit realizarea unor valuri mici, mai stranse. Alege un ondulator triplu cu cilindri avand diametrul de 25 -28 mm, pentru onduleuri mai largi.

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ondulator Triplu MINI 15MM

Ondulator Triplu MINI 15MM

Specificatii:
Diametru cilindri: 15 mm
Numar cilindri: 3
Incalzire rapida (30 secunde)
Lungime cablu: 1.83m
Buton On/OFF cu indicator luminos
Lungime ondulator: 22cm
Lungime placa: 9cm
Latime ondulator: 5cm
Voltaj universal
Consum: 25-35W
Ideal pentru voiaj
Garantie: 12 luni
Setari pentru temperatura: 210°C

Produse vizualizate