Politica de returnare

Daca nu sunteti satisfacut de comanda efectuata, produsul/ele pot fi returnate catre BelHer, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati in posesia fizica a produselor, caz in care acestea pot fi inlocuite ori va putem returna contravaloarea acestora, in cel mai scurt timp, insa nu mai tarziu de 14 de zile de la momentul verificarii starii si conditiilor in care produsele au fost returnate catre BelHer.
De asemenea, inainte de expirarea perioadei in care puteti returna comanda, cumparatorul trebuie sa informeze BelHer cu privire la decizia sa prin completarea formularului al carui model il gasiti cadrul prezentei rubrici, ori ne puteti comunica un e-mail care sa cuprinda aceasta decizie a dvs. Se considera ca v-ati exercitat dreptul de returnare în perioada de 14 zile calendaristice mentionata mai sus, în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către dvs. înaintea expirării perioadei respective. De asemenea, se considera ca v-ati exercitat dreptul de returnare, daca produsele sunt trimise înapoi de catre dvs. catre BelHer înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) din OUG nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Se pot returna produsele cumparate din magazinul online www.belher.ro. Nu se pot returna produsele cumparate din magazinul fizic Belher.

*Model de formular:

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.
- Către [aici se introduce numele, sediul şi, dacă este cazul, numărul de telefon şi adresa de email ale Bel Her]:
- Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră
- Comandate la data (*)/primite la data (*)
- Numele consumatorului (consumatorilor)
- Adresa consumatorului (consumatorilor)
- Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
- Data.

Toate produsele trebuie sa fie returnate in aceeasi stare in care le-ati primit. BelHer nu accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre dvs., direct sau indirect, precum au ambalajul deteriorat sau incomplet, prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
De asemenea, toate produsele BelHer trebuie sa fie returnate in ambalajul original in care le-ati primit, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate. Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele, trebuie sa returnati si cadourile.
Toate cheltuielile ocazionate de returnare sunt in sarcina cumparatorului.
In conformitate cu dispozitiile art. 16 din Ordonanta de urgenta nr. 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
(...) e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)”.
Prin urmare, in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, niciun produs care are sigiliul indepartat sau alterat nu va fi acceptat la returnare.

BelHer se mandreste cu o conformitate de excelenta a tuturor produselor comercializate, iar toate produsele sunt verificate riguros de catre echipa noastra inainte de a fi trimise catre dumneavoastra.
Tocmai de aceea, in momentul returnarii unui produs, odata ajuns la sediul nostru, acesta este evaluat si verificat de expertii nostri pentru ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost trimis .

In cazul in care optati pentru schimbarea unui produs initial, produsul trebuie sa ajunga mai intati la sediul nostru, pentru a sa fi verificat de expertii nostri, iar doar dupa aceea se va livra produsul inlocuitor.
Pemtru comenzile cu o valoare mai mare de 600 de lei transportul este gratuit. In cazul returnarii comenzii taxa de transport va fi suportata de client si se va retine din suma de returnat.


Extensii si cozi de par:

- acestea pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la de la data la care intrati in posesia fizica a produselor;
- extensiile cozile confectionate din par uman reprezinta, in acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate, categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, in cazul in care au fost desigilate de cosumator;
- toate extensiile si cozile au un sigiliu,cu care sunt atasate de ambalaj iar odata ce acest sigiliu a fost indepartat sau alterat in vreun fel, produsul nu va mai fi acceptat, sub nicio forma, pentru retur sau schimb.
- va rugam sa verificati extensiile in momentul in care ati intrat in posesia lor, pentru ca acestea sa corespunda ca model, culoare si lungime celor dorite de dvs., inainte de a le indeparta de pe ambalj, de a le desface sigiliul sau de a le manipula in orice fel;
- BelHer nu este in niciun fel resposabila pentru eventualele probleme rezultate in urma unei aplicari neadecvate a extensiilor semipermanente (cu cheratina, microring, banda adeziva, cusute) sau pentru vopsirea nereusita a tuturor produselor din par uman.


Peruci si accesorii din par:
- acestea pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la de la data la care intrati in posesia fizica a produselor;
- perucile si accesoriile de par reprezinta, in acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate, categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, in cazul in care au fost desigilate de cosumator;
- va rugam sa le trimiteti inapoi in ambalajul original si cu eticheta  intacta;
- perucile care au fost periate, coafate, vopsite, tunse sau carora li s-a aplicat orice fel de tratament  (ex. sampon, balsam, fixativ, spuma, gel) NU vor fi acceptate pentru retur;
- va rugam sa verificati peruca in momentul in care ati intrat in posesia ei, pentru ca aceasta sa corespunda ca model, culoare si lungime celei dorite de dvs., inainte de a indeparta eticheta sau de a o manipula in orice fel.


Placi si ondulatoare de par:
- acestea pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la de la data la care intrati in posesia fizica a produselor;
- produsele trebuie returnate in ambalajul original complet si nederiorat fara urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile;


Stim ca gasirea culorii perfecte este dificila, motiv pentru care Bel Her va sta la dispozite atat telefonic la numarul de tel. relatii clienti: 0722 466 444, cat si la studioul nostru de pe Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, de luni pana vineri, orele 11:00-19:00, unde expertii nostri va vor ajuta sa alegeti produsul cel mai potrivit pentru dumneavoastra!

De asemenea, in acelasi sens, puteti accesa tutorialele de pe site-ul nostru, care va vor fi de mare folos in folosirea si manipularea produselor noastre!Loading...