Belher s-a nascut din dragoste pentru par.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul industriei parului si dupa ani de cercetare sutem mandri sa va oferim adevaratele extensii din par natural remy indian.

Extensiile de par reprezinta un domeniu complex, in care foarte multi factori contribuie la calitatea finala a produsului. De aceea, nu toate extensiile de par sunt la fel. Diferenta o face calitatea parului si modul in care acesta a fost selectat, respectiv produs.

In ultimul timp cuvantul “Remy” este folosit de aprope toate companiile doar pentru a atrage clienti, dar fara nicio legatura cu ce reprezinta acest tip extraordinar de par in esenta. Parul Remy este parul uman care nu a suferit procesul chimic de indepartare a cuticulei, aceasta acoperind firul de par si avand rolul de a il proteja in timp fata de agresiunea factorilor externi.

Va intrebati de ce se produc extensiile de par natural Non-Remi? Simplu este cuvantul cel mai potrivit. Pentru producatori este foarte usor sa manevreze un par fara cuticula. Prin urmare acesta nu absoarbe foarte multa culoare sau tratamente de hidratare iar tot procesul de fabricare devine cu mult mai scurt. Acest lucru este benefic doar pentru afacerea lor.

Din respect pentru par, nici un produs nu ajunge la clientul nostru fara a trece de controlul calitatii. Ne luam angajamentul ca fiecare produs al companiei noastre sa fie unic, cu o serie individuala de autenticitate pe certificatul de calitate. Pentru ca si tu esti unica.

Belher considera extensiile de par ca fiind cel mai important accesoriu pentru femeia moderna si de aceea credem cu tarie ca un par sanatos, stralucitor si cu volum este un par perfect.

Dupa aceasta minunata perioada in care am ajuns sa cunoastem parul mai bine ca oricine, suntem pregatiti sa impartasim secretele noastre cu tine, cu femeia care doreste sa descopere universul extensiilor de par.

Cu respect           

Echipa   Belher

Loading...