Modalități de plată și livrare

 

A. Plata Produselor

Modalitățile de plată acceptate pe www.belher.ro sunt următoarele:

 • (1) plata în sistem ramburs;
 • (2) plata cu card;
 • (3) plata cu card de cumpărături sau card de credit în 1-4 rate egale fără dobândă pentru bancile partenere (Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance)

Utilizarea voucherelor, cardurilor cadou sau codurilor de reduceri se va face conform regulamentelor și/sau politicilor în baza cărora au fost acordate. Voucherele, cardurile cadou si codurile de reduceri nu se pot cumula cu alte vouchere sau reduceri și nu pot fi convertite în bani (nu se poate solicita contravaloarea acestora). 

 

1. Plata în sistem ramburs

La livrarea comenzii prin curier rapid poți achita contravaloarea în sistem ramburs, cu numerar.

2. Plata online cu card la plasarea comenzii

Produsele comandate pe www.belher.ro pot fi achitate online, cu card bancar, în momentul plasării comenzii. Tipurile de card acceptate sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard și Maestro. Toate plățile online sunt procesate prin intermediul Netopia. Website-ul nu va solicita sau stoca datele cardului tău. Pentru finalizarea corectă a tranzacției trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului. Indiferent de valuta pe care o aveti în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb folosit de banca emitentă a cardului.

Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (i.e. fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre părți nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau încerca din nou procesarea plății cu un card valid. Vă rugăm să aveți în vedere ca efectuarea plății online cu card bancar nu garantează Confirmarea Comenzii.

3. Rate egale fără dobândă

 - Credit Europe Bank - Card Avantaj

Folosind Card Avantaj de la Credit Europe Bank poți plăti în 2 până la 4rate fără dobândă, direct pe website-ul www.belher.ro.

 - Cum poți obține Card Avantaj?

 • poți merge la orice sucursală Credit Europe Bank;
 • aplici online pe www.cardavantaj.ro la secțiunea "Aplică acum";
 • suni la CEBLine apelând numerele 0801.000.000 (apelabil din rețeaua fix Telekom) sau 0750.000.000  (apelabil din orice rețea) și soliciți emiterea unui Card Avantaj;

 

Vânzătorul nu este responsabil de promoțiile și costurile Credit Europe Bank pe care acesta le poate schimba sau modifica, după caz, fără notificare prealabilă.

 - Banca Transilvania - Star Forte

Plătește cu Star Forte de la Banca Transilvania pe www.belher.ro și beneficiezi de:

 • până la 4 rate fără dobândă, pentru orice plată, dacă alegi plata în rate;
 • 0.3% din valoarea cumpărăturilor în Puncte Star, dacă alegi plata integrală;
 • perioada de grație de până la 56 de zile - valabilă pentru toate tranzacțiile (plăți la comercianți - integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități, etc.);

Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumpărături: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic și Visa Flying Blue Premium.

Nu ai încă Star Card? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:

 • în orice unitate Banca Transilvania;
 • online pe https://beta.bancatransilvania.ro;
 • telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 - pentru rețele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) - din rețeaua Telekom;

Vânzătorul nu este responsabil de promoțiile și costurile Credit Europe Bank pe care acesta le poate schimba sau modifica, după caz, fără notificare prealabilă.

- Bonus Card de la Garanti BBVA

Liber la cumpărături cu Bonus Card de la Garanti BBVA pe website-ul www.belher.ro! Bonus Card de la Garanti BBVA, primul card de credit cu cip din România, îți oferă posibilitatea de a face cumpărături la orice comerciant din țară sau străinătate care afișează sigla MasterCard, dar și de a refinanța cardul de credit de la altă bancă în condiții avantajoase.

Beneficii la cumpărături:

 • câștigi bonus. Până la 10% din valoarea cumpărăturilor se întoarce în contul tău de fiecare dată când plătești cu Bonus Card de la Garanti BBVA;
 • cumperi gratuit. Cu bonusul acumulat cumperi ce îți dorești din magazinele partenere (peste 5000 de magazine partenere);
 • plătești în rate fără dobândă. Pe www.belher.ro  poți plăti pana la 4 rate fără dobândă;
 • perioada de grație. Beneficiezi de 20 - 50 de zile perioadă de grație cu 0% dobândă;

 Beneficii la refinanțare:

 • până la 12 rate fără dobândă SAU
 • 10% discount din debitul refinanțat, plus 6 luni perioadă de grație

Pentru mai multe detalii te rugăm să vizitezi www.bonuscard.ro sau dă-ne un telefon la Alo Garanti, 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea de telefonie).

 Vânzătorul nu este responsabil de promoțiile și costurile Garanti BBVA pe care acesta le poate schimba sau modifica, după caz, fără notificare prealabilă.

 - Cardurile de cumpărături de la Alpha Bank

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de pana la 4 rate fara dobanda pentru toate produsele Belher achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul poate fi facuta exclusiv online.

Pentru suport:

 • poti apela non-stop la numerele de telefon (021) 319 93 50 (tarif normal in reteaua Romtelecom) sau (+40) 735.19.93.50 (tarif normal in reteaua Vodafone), pentru blocarea cardului in cazul unui furt sau al pierderii lui;
 • totodata, pentru detalii suplimentare privind cardul tau poti apela (021) 319 93 50, accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00, sau ne poti scrie pe e-mail la adresa alphacards@alphabank.ro;

Vânzătorul nu este responsabil de promoțiile și costurile Alpha Bank pe care acesta le poate schimba sau modifica, după caz, fără notificare prealabilă.

 - Allinclusive de la BRD Finance

Platile on-line sunt procesate securizat de către Netopia, www.belher.ro nu solicita și nu stocheaza date legate de cardul Dvs.

Folosind BRD Finance de la BRD poți plăti  până la 4 rate fără dobândă, direct pe website-ul www.belher.ro.

Poate nu îți vine să crezi, dar ai acces la un buget de până la 20.000 lei, gata de utilizare în programul rate cu 0% dobândă  sau pentru retrageri de numerar! 

- rate cu 0% dobândă la sute de parteneri, din domenii variate, în magazine și online. Vezi aici lista partenerilor BRD Finance.

- 0% dobândă în perioada de grație de până la 47 de zile pentru cumpărăturile efectuate  la orice comerciant din România sau din străinătate care afișează sigla MasterCard.

- retrageri de numerar de la orice bancomat din țară și străinătate care afișeaza sigla MasterCard.

- tehnologie contactless pentru plăți rapide și sigure.

Vânzătorul nu este responsabil de promoțiile și costurile BRD pe care acesta le poate schimba sau modifica, după caz, fără notificare prealabilă.

B. Livrarea produselor

Livrarea Produselor din Comanda confirmata de www.belher.ro prin e-mail si telefon se face prin curier la adresa menționată de Client în procesul de transmitere a Comenzii. Produsul va fi expediat împreună cu documentele însoțitoare impuse de legislația în vigoare. 

 • Livrarea Produselor comandate online se face pe teritoriul României, printr-o firma de curierat rapid.
 • Comenzile plasate până în ora 16:00 și pentru care a fost transmisă Acceptarea Comenzii de către Vânzător se vor livra în 24 de ore de la Confirmarea Comenzii
 • Comenzile plasate după ora 16:00 și pentru care a fost transmisă Confirmarea Comenzii de către www.belher.ro se vor livra în 48 de ore de la Confirmarea Comenzii

Comenzile plasate sambata, după ora 16:00, și duminică se vor procesa în prima zi lucratoare și se vor livra în 24 de ore de la Confirmarea Comenzii

 

În toate cazurile timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc.

Pentru fiecare comandă online se va aplica un cost de transport cu TVA inclus, care va fi afișat separat pe comandă și factură astfel:

 • pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 600 lei (TVA inclus) se va aplica un cost de transport de 17 lei (TVA inclus) in tara, si 10 lei in Bucuresti, care va fi afișat separat pe comandă și factură;
 • pentru comenzile cu valoare mai mare de 600 lei (TVA inclus) costul de transport este suportat de Vanzator (gratuit);

 

După livrarea Produselor, îți recomandăm să verifici conținutului coletului, integritatea și aspectul produselor și accesoriilor. Orice reclamație trebuie notificată în scris sau telefonic în maxim 24 de ore de la livrarea Produselor. Orice reclamație ulterioară în acest sens, nu va fi luată în considerare.

LIVRAREA PRODUSELOR ÎN CONTEXTUL COVID-19

Apelăm la înțelegerea dumneavoastră având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, declararea "Pandemiei" de către Organizația Mondială a Sănătății, la data de 11.03.2020, a "Stării de Alertă" și a următoarelor Ordonanțe Militare.

Nu ne asumăm întârzierile cauzate de activitatea firmelor de curierat. Termenele de livrare pot fi decalate cu un interval de timp care este în afara controlului Beauty Innovation SRL din cauza întărzierilor în activitatea de curierat. Prin transmiterea Comenzii pe Website acceptați acest fapt, fiind înștiințat de eventuale întârzieri în livrarea Produselor, atât prin prezentii T&C, cât și prin email-ul de Acceptare a Comenzii.

Pentru informații complete cu privire la Termenii și Conditiile aplicabile Comenzii dumneavoastră, vă rugăm să consultați secțiunea dedicată de pe Website.

Loading...