Ondulator Conic 19MM-32MM

Con-19-32

New product

Specificatii:
Diametru: 19-32 mm
Invelis ceramic
Incalzire rapida
Consum redus de energie
Voltaj: 110-220V
Putere: 40-59W
Frecventa: 50-60Hz
Lungime cablu: 2.5 m
Setari pentru temperatura: 25 trepte de temperatura (de la 120°C la 220°C) Garantie: 12 luni

More details

195,00 lei

Manevrarea si ambalarea se va face in conditii de igiena maxima cu echipamentele de protectie recomandate. Happy shopping!

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Ondulatorul conic ceramic profesional are diametrul de 32mm la baza si 19mm la varf. Astfel veti obtine bucle lejere, bine definite.

Ondulatorul nu are clip pentru prinderea parului, astfel eliminandu-se valurile inestetice pe par.

Manerul ondulatorului conic este invelit 100% cu folie de plastic cauciucat, care va protejeaza pielea in timpul utilizarii.

Invelisul ceramic al ondulatorului garanteaza obtinerea rapida a unor bucle superbe, elastice si matasoase.

Ondulatorul conic ceramic 19-32mm este ideal pentru toate lungimile de par.

Elegant, usor, cu design ergonomic non-alunecare, acest ondulator este ideal si pentru saloanele de infrumusetare.

 

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ondulator Conic 19MM-32MM

Ondulator Conic 19MM-32MM

Specificatii:
Diametru: 19-32 mm
Invelis ceramic
Incalzire rapida
Consum redus de energie
Voltaj: 110-220V
Putere: 40-59W
Frecventa: 50-60Hz
Lungime cablu: 2.5 m
Setari pentru temperatura: 25 trepte de temperatura (de la 120°C la 220°C) Garantie: 12 luni

Produse vizualizate