Set Ondulator 5 PIESE
Set Ondulator 5 PIESE
Set Ondulator 5 PIESE
Inapoi keyboard_arrow_left
Urmatorul keyboard_arrow_right
zoom_in
Set Ondulator 5 PIESE
Set Ondulator 5 PIESE
Set Ondulator 5 PIESE

Set Ondulator 5 PIESE

495,00 lei

Sistemul de ondulat 5 Piese fara clipsuri creeaza o lume a optiunilor stilistice, de la bucle netede si strlucitoare demne de covorul rosu pana la onduleuri largi per-fecte pentru plaja. Acest nou sistem profesional fara clipsuri este un nivel superior in tehnologia stylingului.

Ondulatorul cu 5 Piese este versatil, cu 5 cilindri inter-schimbabili. Cilindrii au diferite diametre: 19mm, 25 mm, 32 mm iar cele conice 10-18 mm si 18-25mm. Daca doriti bucle mai largi, alegeti cilindrul de 25 sau 32 mm. Daca doriti sa obtineti bucle mai mici, clasice, folositi cilindrii cu diametre sub 25 mm.

Sistemul fara clipsuri este intuitiv si usor de folosit, oferind in scurt timp rezultate profesionale, pe care in mod normal le poti obtine intr-un salon.

Cilindrul din turmalina este un ideal conducator de caldura si astfel mentine o temperatura constanta, iar buclele vor rezista zile intregi fara a folosi un fixativ sau produse de styling.

Turmalina este de asemenea o sursa naturala de caldura infrarosie si ioni negativi. Caldura prin infrarosu sigileaza parul cu un start hidratant care il aduce la perfectiune, rezultand un par neted, fara electrizare si stralucitor.

Ionii negativi penetreaza firul de par si trimit caldura din interior catre exterior, asigurand o eficienta maxima a stylingului, in timp ce parul este expus la o temperatura cat mai mica.

Setul Ondulator de Par 5 piese, poate fi folosit pentru uz casnic, dar si in saloanele de infrumusetare.

Specificatii:
Cilindri din turmalina cu ceramic
Design ergonomic
Incalzire expres (10 secunde)
Diametru cilindri: 19mm, 25mm, 32mm iar cele conice 10-18mm si 18-25mm
Lungime cablu : 2.75 m
Rotire cablu 360°
Voltaj: 110-240V
Include manusa rezistenta la caldura
Setari pentru temperatura: 60°C – 210°C
Garantie: 12 luni

chat Opinii (0)
Loading...