• Nou
Placa Creponat 4 In 1
  • Placa Creponat 4 In 1
  • Placa Creponat 4 In 1
  • Placa Creponat 4 In 1

Placa Creponat 4 In 1

Specificatii:
Dimensiune placi: L: 90 mm, l: 35 mm
Ceramica Cu Turmelina
Incalzire rapida
Voltaj: 110-240V
Cablu rotativ 360 grade
Lungime cablu: 2.5 m
Setari pentru temperatura: 160°C - 220°C
Garantie: 12 luni

240,00 RON

Placa Creponat 4 in 1 este un aparat profesional pentru creponarea parului.

Acest aparat de creponat are suprafetele ce intra in contact cu parul construite din Ceramica cu Turmalina, o sursa naturala de ioni negativi, pentru un efect antistatic.

Placa Creponat 4 In 1 se poate folosi cu succes pentru creponatul radacinii, a intregului par, sau pentru realizarea diferitelor coafuri datorita placilor interschimbabile de diferite dimensiuni.

Placa Creponat 4 in 1 contine 4 seturi de placi din Ceramica cu Turmelina: placi creponat mici, medii, mari si placa pentru intins parul.

Placile medii si mari permit obtinerea unor ondulari ale parului mai largi, mai lejere, iar placile mici creeaza onduleuri mici si stranse, conferind mai mult volum coafurii. Daca nu va place cum a iesit o suvita sau vreti sa corectati pe alocuri coafura, puteti utiliza placa pentru intins parul din acelasi set.

Reglarea temperaturii se poate face de la 160°C la 220°C.

Sfaturi BELHER:

-      Parul creponat se potriveste tinutelor elegante.

-      Reinterpretati acest trend, optand pentru variante diferite: par creponat de la mijloc in jos, suvite creponate, creponare doar la mijlocul lungimii parului, radacina si varfurile ramanand drepte.

290