Placa Creponat 4 In 1

290

New product

Specificatii:
Dimensiune placi: L: 90 mm, l: 35 mm
Ceramica Cu Turmelina
Incalzire rapida
Voltaj: 110-240V
Cablu rotativ 360 grade
Lungime cablu: 2.5 m
Setari pentru temperatura: 160°C - 220°C
Garantie: 12 luni

More details

240,00 lei

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Placa Creponat 4 in 1 este un aparat profesional pentru creponarea parului.

Acest aparat de creponat are suprafetele ce intra in contact cu parul construite din Ceramica cu Turmalina, o sursa naturala de ioni negativi, pentru un efect antistatic.

Placa Creponat 4 In 1 se poate folosi cu succes pentru creponatul radacinii, a intregului par, sau pentru realizarea diferitelor coafuri datorita placilor interschimbabile de diferite dimensiuni.

Placa Creponat 4 in 1 contine 4 seturi de placi din Ceramica cu Turmelina: placi creponat mici, medii, mari si placa pentru intins parul.

Placile medii si mari permit obtinerea unor ondulari ale parului mai largi, mai lejere, iar placile mici creeaza onduleuri mici si stranse, conferind mai mult volum coafurii. Daca nu va place cum a iesit o suvita sau vreti sa corectati pe alocuri coafura, puteti utiliza placa pentru intins parul din acelasi set.

Reglarea temperaturii se poate face de la 160°C la 220°C.

Sfaturi BELHER:

-      Parul creponat se potriveste tinutelor elegante.

-      Reinterpretati acest trend, optand pentru variante diferite: par creponat de la mijloc in jos, suvite creponate, creponare doar la mijlocul lungimii parului, radacina si varfurile ramanand drepte.

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Placa Creponat 4 In 1

Placa Creponat 4 In 1

Specificatii:
Dimensiune placi: L: 90 mm, l: 35 mm
Ceramica Cu Turmelina
Incalzire rapida
Voltaj: 110-240V
Cablu rotativ 360 grade
Lungime cablu: 2.5 m
Setari pentru temperatura: 160°C - 220°C
Garantie: 12 luni

Produse vizualizate