Comenzile produselor BelHer se pot plasa atat pe web site-ul nostru, cat si telefonic, la numerele afisate pe web site, la rubrica Contact. In momentul plasarii unei comenzi, declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile Bel Her, astfel cum acestea sunt descrise pe web site-ul nostru.
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele: luni, marti, miercuri, joi pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar  in aceeasi zi. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele de vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate in ziua de luni a saptamanii urmatoare.

Daca in urma plasarii unei comenzi, v-ati razgandit si nu mai doriti produsele comandate sau unele dintre aceste, ori vreti alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anunti cat mai repede la unul dintre numerele de telefon afisate pe web site-ul nostru la sectiunea Contact. Colegii nostri vor face tot posibilul sa modifice sau anuleze comanda.

BelHer livreaza pe intreg teritoriul tarii, prin intermediul unei firme de curierat.
In cazul livrarii prin curierat, termenul de livrare este rapid si nu depaseste 1-3 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii.

Plata transportului este 17 lei, fara taxa suplimentara, oriunde in tara.
BelHer nu va fi tinuta raspunzatoare pentru intarzierile cauzate de conditiile meteorologice, de eventualele intarzieri din partea firmei de curierat, ori oricaror altor circumstante care in afara sferei de control Bel Her si nu sunt imputabile acesteia. Bel Her nu este reponsabila pentru furtul sau pierderea coletului din momentul in care acesta a fost predat curierului.

De asemenea, BelHer nu va fi tinuta in niciun fel raspunzatoare pentru problemele intampinate sau livarile gresit efectuate din cauza completarii incorecte a datelor personale pentru livrare de catre utilizatori/cumparatori (nr. de telefon, adresa gresita, etc.), cu ocazia plasarii comenzii, existand astfel posibilitatea ca pachetul dvs. sa fie returnat catre BelHer, ocazie cu care veti suporta transportul de livrare si eventualele costuri legate de returnarea contravalorii produselor cumparate, ori a unui nou transport daca veti proceda la o noua comanda. Din aceste motive, pentru a preintampina eventualele probleme nedorite, va rugam sa acordati o atentie sporita la momentul completarii campurilor necesare din sectiunea Livrare in vederea plasarii unei comenzi.

In legatura cu informatiile privind transportul comenzii, in cazul in care optati pentru livrarea prin curier, odata cu predarea comenzii catre acesta, se va elibera un numar de AWB, cu ajutorul caruia veti putea obtine informatii in permanenta asupra situatiei si localizarii coletului dvs. In ipoteza unei eventuale intarzieri la livrarea coletului, clientii vor fi notificati direct de catre curier sau/si de catre Bel Her.

La receptionarea comenzii, clientii sunt rugati sa verifice cu atentie coletul INAINTE de a semna de primirea acestuia, pentru a vedea daca prezinta urme de rupere, spargere, etc.
Pemtru comenzile cu o valoare mai mare de 500 de lei transportul este gratuit. In cazul returnarii comenzii taxa de transport va fi suportata de client si se va retine din suma de returnat.

Loading...