Manopera Montat+Aranjat Drept Extensii Clip-On/Coada

75,00 lei

Nr. Seturi

Dupa achizitionarea serviciului dorit va puteti programa intr-unul din Beauty Barurile noastre:

Bd Pache Protopopescu nr 6, sector 2 Bucuresti-0722466444

Baneasa Shopping City -0722131638

City Park Constanta-0727724740

Iulius Mall Cluj Napoca- 0727724733

Montarea Extensiilor Clip-On.

Montarea extensiilor clip-on si coafarea parului drept este o procedura care vizeaza obtinerea unui par mai lung si mai bogat, urmata de coafarea parului intr-o textura dreapta.

Procesul incepe cu o consultatie intre tine si stilistul tau. Veti discuta despre tipul de extensii clip-on ales, nuanta si lungimea dorite. Stilistul va analiza si starea parului tau pentru a determina modul in care vor fi montate extensiile.

Pregatirea parului: Parul tau va fi spalat si uscat pentru a-l pregati pentru montare. Este important ca parul sa fie complet uscat pentru a asigura o aderenta buna a extensiilor.

Sectionarea parului: Stilistul va sectiona parul pe diferite carari unde vor fi extensiile aplicate.

Montarea extensiilor clip-on: Extensiile clip-on vor fi atasate de parul tau in sectiunile pregatite. Aceste extensii au clipsuri dotate cu silicon la baza pentru a preveni alunecarea lor de pe par. Stilistul va fixa extensiile in functie de preferintele tale si de locurile in care doresti sa obtii mai mult volun sau lungime/

Aranjarea extensiilor: Dupa ce extensiile sunt montate, stilistul le va aranja pentru incadrarea naturala cu parul tau. 

Setul de extensii clip-on din par natural contine 10 mese de diferite latimi, astfel este indeajuns pentru un full head. 

Spalatul, coafatul  si alte servicii se achita separat.

chat Opinii (0)
Loading...