Intretinere Extensii LA Weaves

450,00 lei

Nr. Seturi

Dupa achizitionarea serviciului dorit va puteti programa intr-unul din Beauty Barurile noastre:

Bd Pache Protopopescu nr 6, sector 2 Bucuresti-0722466444

Baneasa Shopping City -0722131638

City Park Constanta-0727724740

Iulius Mall Cluj Napoca- 0727724733

Intretinerea extensiilor LA Weave.

Intretinerea extensiilor LA Weave este importanta pentru a va asigura ca acestea arata mereu frumos si sanatoase. Salonul Belher ofera servicii profesionale de intretinere pentru extensiile LA Weave.

Verificarea starii extensiilor: Stilistul Belher va examina fiecare extensie pentru a vedea stadiul extensiilor. Orice problema sau extensie care necesita inlocuire va fi identificata in aceasta etapa.

Indepartarea extensiilor: Stilistul va incepe prin indepartarea cu grija a extensiilor LA Weave din parul clientei folosind cleste pentru demontat inelele de microring.

Curatarea si pregatirea extensiilor: Extensiile vor fi curatate si pregatite pentru reatasare. Aceasta poate include indepartarea oricaror reziduuri de produse sau murdarie care s-au acumulat de-a lungul timpului.

Pregatirea parului pentru reatasare:

Spalarea si pregatirea parului: Stilistul va spala si pregati parul clientului in acelasi mod ca in procedura initiala de montare a extensiilor LA Weave. Parul trebuie sa fie complet curat si uscat inainte de reatasare.

Sectionarea parului: Parul clientului va fi impartit in sectiuni pentru a facilita atasarea extensiilor.

Reatasarea extensiilor: Stilistul va folosi iglita pentru microring, inelele microring si clestele special pentru montat. Extensiile curatate si pregatite vor fi atasate de microringurile aplicate deja in par cu ajutorul acului de cusut, iar apoi se vor strange inelele de microring.

Stilizare finala: Parul va fi stilizat in functie de preferintele clientului, astfel incat extensiile sa se amestece frumos cu parul natural.

* Inelele folosite pentru intretinere se achizitioneaza direct din salonul nostru la pretul de 25 lei setul de 100 microringuri.

* Intretinerea extensiilor LA Weave se face la aproximativ 2 luni in functie de cresterea parului.

Spalatul, coafatul  si alte servicii se achita separat.

chat Opinii (0)
Loading...