Montare Extensii LA Weaves

450,00 lei

Nr. Seturi

Dupa achizitionarea serviciului dorit va puteti programa intr-unul din Beauty Barurile noastre:

Bd Pache Protopopescu nr 6, sector 2 Bucuresti-0722466444

Baneasa Shopping City -0722131638

City Park Constanta-0727724740

Iulius Mall Cluj Napoca- 0727724733

Salonul Belher se concentreaza pe oferirea serviciilor de calitate in domeniul coafurii si extensiilor de par. 

Consultarea clientului: Procesul de montare al extensiilor LA Weave incepe intotdeauna cu o consultatie atenta intre stilist si client. Stilistul Belher va discuta cu clientul despre obiectivele sale, preferintele legate de culoare, textura si aspectul final dorit.

Alegerea extensiilor: Stilistul va ajuta clientul sa aleaga extensiile potrivite in functie de lungime, culoare si textura.

Pregatirea pentru montare: 

Parul clientului va fi impartit in sectiuni pentru a permite atasarea extensiilor LA Weave in mod uniform.

Aplicarea extensiilor LA Weave: Stilistul va masura si taia tresele de extensii in functie de sectiunile de par, aplica inelele de microring. Aceste inele servesc drept puncte de atasare pentru tresele de par.

Fixarea extensiilor: Extensiile sunt atasate de inelele cu microring cu ajutorul acului de cusut si al clestelui pentru montat, asigurandu-se ca extensiile sunt fixate ferm si se amesteca natural cu parul clientei.

Stilizare finala: Dupa ce extensiile au fost montate, stilistul Belher le tunde si le aranjeaza pentru a crea o froma si lungime naturala in functie de dorintele clientei.

La finalul procedurii, stilistul ofera clientului instructiuni detaliate privind ingrijirea si intretinerea exteniilor LA Weave, inclusiv sfaturi pentru spalare, periere si produse de ingrijire.

Seturile de extensii pentru acest tip de procedura sunt Extensiile Cusute Din Gama Premium cu o cantitate normala de par, sau Extensiile Cusute Din Gama Deluxe cu dublu volum de par.

Spalatul, coafatul  si alte servicii se achita separat.

chat Opinii (0)
Loading...