Intretinere Extensii Tape-On

250,00 lei

Nr. Seturi

Dupa achizitionarea serviciului dorit va puteti programa intr-unul din Beauty Barurile noastre:

Bd Pache Protopopescu nr 6, sector 2 Bucuresti-0722466444

Baneasa Shopping City -0722131638

City Park Constanta-0727724740

Iulius Mall Cluj Napoca- 0727724733

Intretinere Extensii Tape-On.

Consultatie Initiala: Inainte de a incepe procedura de intretinere, vei a vea o consultatie cu stilistul pentru a discuta despre starea extensiilor tale si despre orice probleme sau nevoi speciale. De asemenea, puteti discuta despre orice schimbari sau ajustari dorite.

Indepartarea extensiilor: Procesul de indepartare al extensiilor tape-on este foarte simplu, la baza fiecarei extensii se aplica solutie speciala pentru indepartarea extensiilor Belher, iar apoi se indeparteaza suvita de extensie de pe par.

Spalarea parului: Pentru a incepe procesul, parul tau va fi spalat cu un sampon degresant conceput pentru extensii si parul nostru natural. Este important sa se evite sampoanele sau mastile cu uleiui excesive, hidratante, deoarece acestea pot slabi banda adeziva.

Verificarea extensiilor indepartate: Stilistul va verifica fiecare extensie in parte pentru a se asigura ca sunt inregula si nu necesita inlocuirea definitiva a acestora cu altele noi.

Pregatirea extensiilor: Extensiile se pregatesc pentru a le fi indeparate benzile vechi, sunt spalate si curatate cu atentie de orice reziduuri sau adeziv ramas. Extensiile se usuca si li-se reaplica banda dublu adeziva noua.

Reatasarea extensiilor: Extensiile sunt aplicate pe sectiunile alese de la radacina parului, urmand sa fie fixate si presate cu ajutorul clestelui de montat extensii tape-on Belher.

* Banda adeziva pentru intretinere se achizitioneaza separat exclusiv din saloanele noastre.

* Intretinerea se realizeaza la un interval de 6-8 saptamani in functie de cresterea parului.

Spalatul, coafatul  si alte servicii se achita separat.

chat Opinii (0)
Loading...