Montat Extensii Tape-On

200,00 lei

Nr. Seturi

Dupa achizitionarea serviciului dorit va puteti programa intr-unul din Beauty Barurile noastre:

Bd Pache Protopopescu nr 6, sector 2 Bucuresti-0722466444

Baneasa Shopping City -0722131638

City Park Constanta-0727724740

Iulius Mall Cluj Napoca- 0727724733

Montat Extensii Tape-On / Tape-In Par Natural Remy.

Consultatie: Inainte de a incepe, stilistul va discuta cu tine pentru a determina ce tip de extensii tape-on iti doresti ( Gama Premium sau Gama VIP ), si pentru a alege nuanta si lungimea potrivite. Acesta va evalua, de asemenea, starea actuala a parului tau si va discuta cu tine despre obiectivele tale de coafura.

Pregatirea parului: Stilistul va spala si degresa parul dumneavoastra apoi va fi uscat si pregatit pentru montarea extensiilor.

Sectionarea parului: Stilistul va incepe sa sectioneze parul pe carari diferite, pentru a permite o aplicare mai precisa a extensiilor.

Aplicarea extensiilor: Acesta este pregatit pentru aplicarea extensiilor cu grija pe sectiunile de par pregatite, de la radacina, asigurandu-se ca sunt corect pozitionate. 

Fixarea extensiilor: Dupa ce extensiile au fost montate, stilistul le va presa ferm la baza extensiei ( unde se afla adezivul ) cu ajutorul clestelui special pentru montat extensii tape-on Belher, aceasta tehnica oferind o aderenta mult mai buna. 

Stilizare:  Dupa montarea acestora, parul impreuna cu extensiile vor fi stilizate asa cum iti doresti, folosind instrumente si tehnici de coafare pentru ca extensiile sa se aranjeze impreuna cu parul tau natural.

Instructiuni de ingrijire:  Stilistul iti va oferi instructiuni de ingrijire pentru a mentine extensiile in cea mai buna stare. Este important sa urmezi sfaturile profesionalre pentru a prelungi durata de viata a extensiilor.

Recomandare montat extensii Tape-On: Pentru a obtine un aspect cat mai natural, este nevoie de aplicare a minim 2 seturi. 

Set Extensii Tape-On: 20 buc/10 sandwichuri. 

Spalatul, coafatul  si alte servicii se achita separat.

chat Opinii (0)
Loading...