Set Ondulator 3 PIESE

495,00 lei

Design-ul sau ingenios si ergonomic faciliteaza manevrarea, permitandu-va sa creati onduleuri perfecte in timp ce protejati parul de deteriorare. Iata mai multe detalii despre cele 3 piese interschimbambile.

Ondulatorul oval: Acest accesoriu va permite sa creati onduleuri clasice si naturale, perfecte pentru ocazii informale sau elegante.Cu acest capat oval, veti obtine valuri lejere, stilizate, care confera volum si textura parului.

Ondulatorul conic: Cu aceasta piesa, puteti obtine bucle superbe si fine la radacini, care se transforma in bucle mai largi la varfuri. Acest stil este perfect pentru a obtine un look sofisticat, elegant si in tendinta, potrvit pentru evenimente speciale sau petreceri.

Ondulatorul spiralat: Acest accesoriu unic va permite sa creati bucle in forma de spirale, adaugand o nota jucausa si interesanta coafurii. 

Fiecare piesa a ondulatorului este fabricata din materiale de inalta calitate, care se incalzesc uniform si rapid, reducand timpul necesar pentru a obtine coafura dorita. De asemenea ondulatorul vine cu optiuni de control al temperaturii, astfel incat sa puteti adapta caldura in functie de textura parului dumneavoastra.

Specificatii:

3 ondulatoare incluse: oval, conic, spiralat

Manusa termorezistenta

Invelis ceramic

Design ergonomic

Incalzire expres (10 secunde)

Rotire cablu 360°

Voltaj: 110-240V

Garantie: 12 luni

chat Opinii (0)
Loading...