Extensii Cusute Deluxe Mix Blond Auriu

lei950.00

Extensii de par cusute, nuanta Mix Blond Auriu, din gama Deluxe – Dublu Volum.

Setul de extensii cusute Deluxe Mix Blond Auriu este compus dintr-o singura tresa de 170 cm latime, ce se adapteaza usor dorintelor tale. Lungimi Disponibile pentru acest set: 55 cm, 60 cm.

Extensiile cusute se pot aplica in mod semi-permanent de catre o persoana specializata, prin coasere sau prindere cu micro-ring. De asemenea, se pot transforma in extensii de par clip-on, prin atasarea unor clame clip-on.

Se pot purta intre 2 si 4 luni, in functie de cat de repede iti creste parul. Se pot refolosi.

Astfel, cu ajutorul extensiilor cusute iti poti schimba rapid si radical lungimea si volumul parului.

Extensiile cusute Deluxe Mix Blond Auriu sunt realizate din Par 100% Natural Remy Indian, de cea mai buna calitate, deoarece cuticulele firelor de par sunt pastrate intacte si firele sunt orientate manual in aceeasi directie, pentru a se evita incalcirea parului.

Ratia parului Remy este de 95/5 (cea mai mare ratie existenta pe piata extensiilor de par), ceea ce inseamna ca parul este de aproximativ aceeasi lungime. Astfel densitatea parului se pastreaza de la baza pana la varfuri, cu scopul de a elimina aspectul inestetic de par filat si subtiat.

Calitatea extensiilor de par cusute este foarte ridicata (grad 7A), astfel incat cu o ingrijire adecvata vor avea un aspect sanatos si matasos o perioada indelungata.

Extensiile cusute Deluxe Mix Blond Auriu se pot coafa, vopsi sau nuanta.

Extensiile cusute nu deterioreaza deloc parul! Opteaza pentru extensii cusute daca iti doresti un par bogat si lung o perioada mai lunga de timp.

• Cod Culoare: P27-22
• Dublu Volum;
Par Drept;
Par Indian 100% Natural, Remy (Cuticule Intacte);
• Ratie: 95/5 (Cea mai inalta: firele de par au aproximativ aceeasi lungime);
• Grad: 7A (AAAAAAA); 
• Latime: 170 cm;
• Se pot coafa, vopsi sau nuanta;
• Acest produs este inregistrat cu o serie unica inscrisa pe Certificatul de Calitate alaturi de care vine insotit.

chat Comments (0)
Loading...