Ondulator Triplu Valuri 19MM

L-266C1

New product

Specificatii:
Diametru cilindri (elementi): 19 mm
Cilindrii din portelan ceramic
Incalzire rapida ( in doar 30 secunde)
Design subtire si ergonomic
Voltaj: 110-220V
Frecventa: 50-60Hz
Cablu flexibil cu rotire 360° (nu se incurca)
Lungime cablu: 2.5 m
Setari pentru temperatura: 120°C - 210°C
Garantie: 12 luni

More details

195,00 lei

Manevrarea si ambalarea se va face in conditii de igiena maxima cu echipamentele de protectie recomandate. Happy shopping!

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Ondulatorul de par Triplu pentru Valuri este un ondulator profesional, cu diametrul fiecarui cilidru de 19 MM. Un ondulator perfect pentru realizarea coafurilor retro ale anilor ’70-’80.

Este prevazut cu 3 elementi cilindrici din portelan ceramic, astfel transferul de ioni asigura cel mai bun contact cu parul si cel mai eficient transfer de caldura fara a degrada sau deshidrata fibra capilara.

Ondulatorul cu 3 elementi de 19 MM se incalzeste in numai 30 de secunde.

Fiecare cilindru este prevazut cu cate un varf de siguranta care ramane rece, pentru protejarea degetelor in cazul unui eventual contact cu produsul incins.

Indiferent de trenduri, coafura in valuri ramane spectaculoasa si fermecatoare. Garantat, toate privirile vor fi indreptate catre tine.

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Ondulator Triplu Valuri 19MM

Ondulator Triplu Valuri 19MM

Specificatii:
Diametru cilindri (elementi): 19 mm
Cilindrii din portelan ceramic
Incalzire rapida ( in doar 30 secunde)
Design subtire si ergonomic
Voltaj: 110-220V
Frecventa: 50-60Hz
Cablu flexibil cu rotire 360° (nu se incurca)
Lungime cablu: 2.5 m
Setari pentru temperatura: 120°C - 210°C
Garantie: 12 luni

Produse vizualizate