Uscator De Par Profesional cu Ioni

SOLIS-MAGMAPLUS-2200

New product

Specificatii:

Voltaj: 220V - 240V

Frecventa: 50/60 HZ

Putere. 2200 W

Garantie: 12 luni

Caracteristici:

• Motor AC Profesional Puternic

• Tehnologie pe baza de IONI

• Multiple trepte de reglare pentru iteza si temperatura

• Protectie Supraincalzire

• Filtru de par detasabil

More details

275,00 lei

Manevrarea si ambalarea se va face in conditii de igiena maxima cu echipamentele de protectie recomandate. Happy shopping!

LIVRARE RAPIDA 24H

ASISTENTA CLIENTI

100% multumit sau banii inapoi

Calitate Superioara

Uscatorul Profesional de par Magmaplus este perfect pentru o coafura moderna si extravaganta.

Avand o tehnologie de ultima generatie, acest uscator de par inteligent te va ajuta sa ai un par stralucitor si aranjat, in fiecare zi, indiferent de preferinte.

Uscatorul de par Magmaplus are un motor AC profesional puternic, de 2200W, care te ajuta sa te coafezi extrem de rapid.

Poti alege din multiplele trepte de caldura. In plus, acest uscator de par genereaza ioni care ofera efect antistatic, iar functia de jet de aer rece te ajuta sa iti fixezi coafura.

Cu uscatorul de par Magmaplus economisiti timp si energie! Daca esti mereu pe fuga sau nu ai rabdare sa iti aranjezi parul, acest aparat de coafat profesional este perfect pentru tine.

Extensii / Produse Par Natural:
Este important sa le acordati extensiilor/produselor dumneavoastra din par natural dragostea si atentia pe care o merita.
Pentru a va bucura o perioada mai indelungata de extensiile/produsele din par natural, ideal ar fi sa le ingrijiti cu produse special concepute. Este in regula sa le intretineti cu produse normale pentru par, cu conditia sa fie hidratante si sa NU contina sare sau sulf.
Nu folositi produse ce contin sare sau sulf, cum ar fi sampoanele anti-matreata. Acestea vor usca parul in exces.

Extensii/Produse Par Sintetic
Este important sa ingrijiti exteniile/produsele dumneavoastra din fibra sintetica cu produse special concepute pentru acestea.
Fibra Sintetica necesita o ingrijire adecvata pentru a va bucura de produs o perioada mai indelungata. Produse speciale de intretinere: sampon, masca, spray live-in, perie/pieptan.
Livrare:
Comenzile plasate si confirmate telefonic in zilele luni-vineri pana la orele 15:00 pe web site-ul nostru sau telefonic vor fi trimise catre destinatar in aceeasi zi si vor fi livrate a doua zi lucratoare. Comenzile plasate dupa ora 15:00 vor fi trimise catre destinatar urmatoarea zi lucratoare.

Returnare:
Este necesar sa va exprimati dorinta de returnare a produslui/produselor in maxim 3 zile de la data primirii coletului prin e-mail, telefon sau formularul prezent in cadrul rubricii Politica de returnare. Toate produsele BelHer vor fi acceptate pentru returnare in maxim 10 zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia acestora.
Conform Ordonantei de urgenta nr.34/4 iunie 2014 art.16 e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;(...)
In acord cu prevederile legale nationale si europene sus-mentionate NU vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, purtate sau manipulate in orice fel.
Asigurati-va ca trimiteti retur produsul/produsele in aceeasi stare in care le-ati primit, in acelasi ambalaj, insotite de toate documentele si accesoriile.

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Uscator De Par Profesional cu Ioni

Uscator De Par Profesional cu Ioni

Specificatii:

Voltaj: 220V - 240V

Frecventa: 50/60 HZ

Putere. 2200 W

Garantie: 12 luni

Caracteristici:

• Motor AC Profesional Puternic

• Tehnologie pe baza de IONI

• Multiple trepte de reglare pentru iteza si temperatura

• Protectie Supraincalzire

• Filtru de par detasabil

Produse vizualizate