Manopera Balayage

600,00 lei

Tehnica de Balayage.

Procedura de Balayage este o tehnica de vopsire a parului care implica aplicarea culorii in mod strategic pentru a obtine un efect natural de luminozitate si umbre. Salonul Belher se concentreaza pe oferirea unor servicii de calitate in domeniul coafurii si vopsirii parului.

Consultarea cu clientul: Procesul de Balayage incepe intotdeauna cu o consultatie atenta intre stilist si client. Stilistul Belher va discuta cu clientul despre obiectivele sale de vopsire preferinte legate de culoare, textura si aspecul final dorit. Aceasta etapa este cruciala pentru a determina calea cea mai potrivita de a obtine rezultatele dorite.

Evaluarea starii parului: Stilistul va analiza si evalua starea actuala a parului, inclusiv textura, culoarea naturala si starea generala a sanatatii parului.

Pregatirea pentru vopsire:

Sectionarea parului: Parul clientei va fi impartit in sectiuni pentru a facilita aplicarea culorii in mod uniform si precis.

Aplicarea culorii: 

Mixarea culorii: Stilistul Belher va pregati si amesteca culoarea sau culorile necesare pentru a obtine efectul de balayage dorit. Aceasta poate implica utilzarea de culori mai deschise sau mai inchise, in functie de preferintele clientului.

Aplicarea culorii: Cu ajutorul unei pensule profesionale, stilistul va aplica cu grija culoarea pe par, concentrandu-se pe zonele in care lumina naturala ar crea cele mai mari efecte de luminozitate si umbre. Este o tehnica de pictura manuala care confera parului un aspect natural.

Aplicarea foliei: Dupa aplicarea culorii, sectiunile de par pot fi infasutare in folii de aluminiu sau folii speciale pentru a intensifica efectul culorii si pentru a evita transferul acesteia pe alte zone ale parului.

Asteptarea si clatirea parului: 

Timpul de asteptare: Culoarea va trebui sa se dezvolte in functie de obiectivele de vopsire si de tipul de culoare folosit. Stilistul va monitoriza dezvoltarea culorii pentru a obtine o nuanta dorita.

Spalarea si conditionarea parului: Dupa atingerea culorii dorite, parul va fi spalat si conditionat pentru a indeparta excesul de culoare si pentru a mentine sanatatea parului.

Stilizare si aranjare: Daca este necesar, stilistul va tunde sau va aranja parul pentru a crea o froma si lungime naturala.

Stilizarea finala: Pentru a pune in valoare rezultatele balayage-ului, parul va fi stilizat in functie de preferintele clientului. Acest lucru poate implica utilizarea uscatorului de par, placilor pentru indreptat sau alte tehnici de coafare.

Instructiuni si recomandari: La finalul procedurii, stilistul va oferi clientului instructiuni detaliate privind modul de intretinere si produsele de ingrijire de care va avea nevoie pentru a mentine culoarea si sanatatea parului pe termen lung.

*Produsele consumabile de tip vopsea, cupa de pudra se achita separat in functie de ce cantitate considera stilistul ca este nevoie.

chat Opinii (0)
Loading...