Intretinere Extensii I-Stick

lei120.00

Nr. Seturi

Dupa achizitionarea serviciului dorit va puteti programa intr-unul din Beauty Barurile noastre:

Bd Pache Protopopescu nr 6, sector 2 Bucuresti-0722466444

Baneasa Shopping City -0722131638

City Park Constanta-0727724740

Iulius Mall Cluj Napoca- 0727724733

Intretinerea Extensiilor I-Stick.

Stilistul va evalua starea extensiilor tale actuale pentru a decide daca pot fi reaplicate sau daca este necesar inlocuirea acestora cu altele noi.

Curatare: Extensiile existente trebuie sa fie curatate inainte de reaplicare. Aceasta procedura implica indepartarea oricaror reziduuri de produse de ingrijire sau murdarie prin spalare cu produse speciale din gama Belher.

Reaplicare: Stilistul va folosi un cleste special pentru a fixa microring-urile la radacinile extensiilor si parul tau natural. Aceasta este o parte delicata a procesului, deoarece trebuie sa fie asigurata o fixare solida si sigura, dar si confortabila pentru tine.

Tundere si stilizare: Dupa ce extensiile au fost reaplicate, stilistul poate tunde si stiliza extensiile pentru a se potrivi cu aspectul pe care ti-l doresti.

Procesul se incheie cu o evaluare finala pentru a va asigura ca extensiile arata si se simt bine. Stilistul va verifica daca este totul in ordine si daca esti multumita de rezultat.

Inelele folosite la intretinerea extensiilor cu i-stick se achizitioneaza separat si sunt la pretul de 25 lei setul de 100 microringuri.

Spalatul, coafatul  si alte servicii se achita separat.

chat Comments (0)
Loading...