Montare Extensii I-Stick

lei105.00
2, 3 SAU 6 RATE FARA DOBANDA! AFLA MAI MULTE!

Nr. Seturi

Dupa achizitionarea serviciului dorit va puteti programa intr-unul din Beauty Barurile noastre:

Bd Pache Protopopescu nr 6, sector 2 Bucuresti-0722466444

Baneasa Shopping City -0722131638

City Park Constanta-0727724740

Iulius Mall Cluj Napoca- 0727724733

Montat Extensii I-Stick din par 100% Natural Remy, gama Premium-Extra Volum.

Consultatie: Inainte de a incepe, stilistul va discuta cu tine pentru a afla exact ce lungime, volum si nuanta de par iti doresti . Acesta va evalua, de asemenea, starea actuala a parului tau si va discuta cu tine despre obiectivele tale de coafura.

Pregatirea parului: Stilistul va spala si degresa parul dumneavoastra apoi va fi uscat si pregatit pentru montarea extensiilor.

Sectionarea parului: Stilistul va incepe sa sectioneze parul pe carari diferite, pentru a permite o aplicare mai precisa a extensiilor.

Alegerea microringurilor:  Microringurile sunt alese in functie de nuanta extensiilor. Aceste inele mici vor fixa extensiile de parul tau natural.

Aplicarea extensiilor: Stilistul este pregatit pentru aplicarea extensiilor cu grija pe sectiunile de par pregatite, de la radacina, asigurandu-se ca sunt corect pozitionate. 

Fixarea extensiilor: Extensiile se fixeaza cu ajutorul unei iglite speciale, bilutele de microring si clestele pentru montat microring.

Stilizare:  Dupa montarea acestora, parul impreuna cu extensiile vor fi stilizate asa cum iti doresti, folosind instrumente si tehnici de coafare pentru ca extensiile sa se aranjeze impreuna cu parul tau natural.

Instructiuni de ingrijire:  Stilistul iti va oferi instructiuni de ingrijire pentru a mentine extensiile in cea mai buna stare. Este important sa urmezi sfaturile profesionalre pentru a prelungi durata de viata a extensiilor.

Spalatul, coafatul  si alte servicii se achita separat.

chat Comments (0)
Loading...