• Produs nou

Peruca Naturala Zara Ombre Aramiu

2, 3 SAU 6 RATE FARA DOBANDA! AFLA MAI MULTE!
2.800,00 lei

INFO MARIMI

Perucile BELHER sunt universale, acestea fiind reglabile cu ajutorul unor elastice in spatele perucii, pentru maximum de comfort

Peruca Naturala Zara Ombre Aramiu este confectionata din par 100% natural, astfel aspectul acesteia este unul cat se poate de real.

Peruca este pre-coafata si gata de purtare, dar se poate ajusta prin tundere sau coafare dupa preferintele dumneavoastra.

Perucile Front Lace sunt mai populare ca niciodata. Pana nu demult aceste peruci erau foarte scumpe si se produceau doar pentru Hollywood. Acum sunt mult mai accesibile si foarte apreciate pentru aspectul natural pe care il ofera.

Peruca Naturala Zara Ombre Aramiu creeaza iluzia plantatiei naturale a parului, datorita dantelei foarte subtiri de care este atasat manual fiecare fir de par. Dantela este special conceputa incat sa se adapteze majoritatii tipurilor de ten, devenind aproape invizibila. Rezultatul este un par incredibil de natural.

Tehnologia Front Lace permite prinderea parului in coada fara a fi sesizabila purtarea unei peruci.

NU este obligatorie lipirea perucii pentru a fi purtata. Este suficient sa decupati surplusul de dantela pentru a adapta peruca fizionomiei dumneavoastra.

Tip Par:100% Natural Remy Virgin
Textura Par: Ondulat
Tip Baza: Front Lace
Termorezistent: Da 
Marime: Universala – Reglabila
Lungime: 50-55 cm.